duyurular

22

Ocak

2023 Projesi 1. Başvuru Dönemi Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Kabul Mektubu Sunan Öğrencilerin Nihai Listesi

KTÜ Değişim Programları Koordinatörlüğü

Değerli öğrencilerimiz,

Bu duyuru 2023 Projesi Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği 1. Başvuru Dönemi kapsamında daha önce asil veya yedek olarak seçilen öğrencileri ilgilendirmektedir.

İlgili proje numarası:  2023-1-TR01-KA131-HED-000115908


KABUL MEKTUBU SUNAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ VE KABUL MEKTUBU TESLİM SÜRESİNİN SONA ERMESİ

- Web sitemizden daha önce duyurulduğu gibi kabul mektubu teslim süresi daha önce son tarih olarak ilan edilen 22 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 16:00 itibariyle sona ermiştir. Koordinatörlüğümüze yeteri kadar kabul mektubu teslim edildiği için koordinatörlük kararıyla süre daha fazla uzatılmayacaktır.

- Bu duyuruda, daha önce ilan edilen son tarih olan 22 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 16:00’ya kadar kabul mektubunu ilgili Google forms’a yükleyen öğrencilerin listesi yer almaktadır.  

- 2023 Projesi Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği 1. Başvuru Dönemi kapsamında koordinatörlüğümüze kabul mektubu sunan tüm öğrencilerin listesi için tıklayınız. Listede CTRL+F tuşlarıyla adınızı veya soyadınızı aratarak durumunuzu görebilirsiniz. Listeyi düzgün şekilde görüntüleyebilmeniz için masaüstü veya dizüstü bilgisayar kullanmanız tavsiye edilir.
 

KABUL MEKTUBU SUNAN ASİL VE YEDEKTEN ASİLE ÇIKAN ÖĞRENCİLER İÇİN SÜREÇ


ASİL ÖĞRENCİLER: Kabul mektubunu sunan ve belgesi format olarak uygun olan asil öğrencilerle önümüzdeki süreci anlatan bilgilendirme toplantısı video kaydı, Erasmus e-belge sistemine giriş bilgileri ve e-devlet başvuru portalına (THY indirim kodu ve karekodlu vize belgesi için zorunludur) kayıt linki e-posta yoluyla bu hafta içerisinde paylaşılacaktır. E-postayı alacak öğrenciler sistem üzerinden Erasmus ile ilgili belgeleri hazırlamaya başlayabileceklerdir.

YEDEK ÖĞRENCİLER: Kabul mektubunu sunan ve belgesi format olarak uygun tüm yedek öğrenciler asil listeye çıkmışlardır. Bu durumdaki öğrencilerle önümüzdeki süreci anlatan bilgilendirme toplantısı video kaydı, Erasmus e-belge sistemine giriş bilgileri ve e-devlet başvuru portalına (THY indirim kodu ve karekodlu vize belgesi için zorunludur) kayıt linki e-posta yoluyla bu hafta içerisinde paylaşılacaktır. E-postayı alacak öğrenciler sistem üzerinden Erasmus ile ilgili belgeleri hazırlamaya başlayabileceklerdir.

KABUL MEKTUPLARINDA EKSİKLERİ OLAN ASİL VE YEDEKTEN ASİLE ÇIKAN ÖĞRENCİLER: Bu durumdaki öğrencilerin ekteki excel tablosundaki ilgili satırda yazılı eksiklerini en kısa sürede tamamlayarak, eksikleri tamamlanmış kabul mektuplarını e-posta ekinde Öğr.Gör. Şener KARAOSMANOĞLU’na göndermeleri gerekmektedir. Bu durumdaki öğrenciler eksiklerini tamamlayana kadar Erasmus e-belge sistemine tanımlanmayacaklardır. Eksiklerini tamamlayan öğrenciler e-belge sistemine tanımlanacaklardır. Bu gruptaki öğrencilerle de önümüzdeki süreci anlatan bilgilendirme toplantısı video kaydı ve e-devlet başvuru portalına (THY indirim kodu ve karekodlu vize belgesi için zorunludur) kayıt linki e-posta yoluyla paylaşılacaktır.


İRTİBAT BİLGİSİ

Öğr. Gör. Şener KARAOSMANOĞLU
Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Sorumlusu
E-Posta: sener.karaosmanoglu@gmail.com

Yazışmaların kayıt altında olabilmesi için tüm iletişim e-posta ile sağlanacaktır. E-postalarınıza hafta içi 48 saat içerisinde dönüş yapılacaktır. Yoğun dönemlerde bu süre uzayabilir. Lütfen gönderdiğiniz e-postaya cevap almadan aynı konuda ikinci bir e-posta göndermeyiniz.

* Ofisimizle irtibata geçerken, başvuru aşamasında sisteme girdiğiniz gmail uzantılı e-posta adresinizi kullanmanız beklenmektedir çünkü hotmail, outlook, windowslive ve icloud uzantılı e-posta adresleri ile çoğu zaman e-posta alma veya gönderme konusunda sorun yaşanmaktadır. 

KTÜ DEĞİŞİM PROGRAMLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ