duyurular

30

Mart

2023-24 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Güncellenmiş Değerlendirme Sonuçları ve Bilgilendirme Toplantısı

KTÜ Değişim Programları Koordinatörlüğü

Değerli Öğrencilerimiz,

2023-24 akademik yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında hak kazanan öğrencilerimize, hazırlanması gereken belgeler ve süreç ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacak olup, Erasmus süreci boyunca aktif olarak kullanılması gereken elektronik belge sistemi kullanım rehberi sunulacaktır.

Bu toplantıda, elektronik belge sistemi ile ilgili tanıtım yapılacağı,  online sisteme giriş yöntemi ve önümüzdeki süreçte öğrencilerin neler yapması gerektiği anlatılacağı için toplantıya katılım oldukça önemlidir. Şehir dışında bulunan ve toplantıya katılım sağlayamayacak olan öğrencilerimiz için ise toplantı kaydı ayrıca paylaşılacaktır.

ADAY GÖSTERME SÜRECİ (NOMINATION PROCESS)

Öğrenci bilgileri yurt dışında yerleşmiş oldukları anlaşmalı üniversitelere bir hafta içerisinde bildirilecek ve aynı e-postalar öğrencilere de gönderilecektir. İlgili e-postaları alan öğrencilerimizin zaman kaybetmeden ve son başvuru tarihini kaçırmadan yurt dışındaki üniversitelerle irtibata geçerek başvuru süreci hakkında bilgi almaları gerekmektedir.

HİBE TAHATTÜTNAMESİ

Öğrencilerimizin belge süreçlerinin başlatılabilmesi için ekteki taahhütnameyi kabul ederek imzalamaları gerekmektedir. Belgenin imzalı halinin KTÜ Erasmus E-Belge Sistemine ( giriş yetki bilgileri daha sonra sizlerle paylaşılacak olan) yüklenmesi zorunludur.

ÜLKELERE GÖRE OFİS SORUMLULARI

Erasmus süresince tüm iletişim e-posta ile sağlanacaktır. Web sayfamızda bulunan süreç rehberleri ve bilgilendirme duyuruları dışında tüm sorularınız için ofisimizde yerleşmiş olduğunuz ülkeden sorumlu öğretim görevlisi ile iletişime geçebilirsiniz.  Hotmail, outlook, windowslive ve icloud uzantılı e-posta adresleri ile sık sık e-posta alma veya gönderme konusunda sorun yaşanmaktadır. Göndereceğiniz e-postanın ofisimize sorunsuz şekilde ulaşması veya bizim yazacağımız cevabın sorunsuz şekilde size ulaşması için başvuru esnasında belirtmiş olduğunuz gmail uzantılı e-posta adresinizi kullanmanız gerekmektedir. Mail aracılığıyla yapılacak olan bilgilendirmelerde, başvuru esnasında belirtmiş olduğunuz mail adresleriniz kullanılacaktır.

Öğr. Gör. Zehra ŞAHİN BEKTAŞ

zehra.sahin@ktu.edu.tr

Öğr. Gör. Çiğdem HÜSEM

cigdemhusemktu@gmail.com

Proje Danışmanı

Betül SAĞLAM

bksaglam@ktu.edu.tr

Almanya

Estonya

Fransa

İtalya

Letonya

Slovakya

Slovenya

Yunanistan

Portekiz

Polonya

Avusturya

Bulgaristan

Çekya

Hırvatistan

İspanya

Litvanya

Macaristan

Romanya

 

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Tarih: 5 Nisan 2023 Çarşamba

Saat: 13.30

Yer: Nazım TERZİOĞLU Amfisi (Fen Fakültesi Giriş Katı)

 

Güncellenmiş Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

 

KTÜ DEĞİŞİM PROGRAMLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ

ERASMUS+ PROGRAM BİRİMİ