2021-2022 Güz Dönemi Erasmus+ Dil Sınavı Başvurusu

* Değerli öğrencilerimiz,

2021-2022 akademik yılı güz döneminde düzenlenecek Erasmus+ dil sınavı için online başvuru süreci 25 Ekim 2021 saat 15:00 itibariyle sona ermiştir. Yabancı Diller Yüksekokulu'nda hangi sınıflarda sınava girileceği bu sayfadan ilan edilecektir.

GÜZ DÖNEMİ ERASMUS+ DİL SINAVI HANGİ BAŞVURULAR İÇİN KULLANILIR?

2021-2022 akademik yılı güz dönemi içerisinde açılacak Erasmus+ faaliyet çağrılarına başvuruda bulunarak programdan faydalanmak isteyen öğrenciler için bu dil sınavına katılım zorunludur. Bu sınavdan alacağınız sonuç ile 2021-2022 akademik yılı güz dönemi içerisinde açılacak ve şartlarına uygun olduğunuz tüm faaliyet türlerine başvuru yapabileceksiniz.

Dil sınavı düzenlendikten sonra başvuru takvimi aşağıdaki şekilde olacaktır. Dil sınavından alınacak puanlar bu başvurularda kullanılabilecektir:

- Kasım 2021: Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği 2021-2022 Akademik Yılı 1. Başvuru Dönemi (2021 Projesi)

- Ocak 2022: Erasmus+ KA108 Sağlık Konsorsiyumu Öğrenci Staj Hareketliliği 2020 projesi 2. Başvuru Dönemi (Tıp, Sağlık Bilimleri, Diş Hekimliği, Eczacılık Fakülteleri ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü öğrencilerine açıktır)

Yukarıda belirtilen dönemlerden birine başvuruda bulunmak istiyorsanız lütfen aşağıda linki paylaşılan başvuru formuna bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde girerek sınav başvurunuzu tamamlayınız. Yanlış beyanda bulunan öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

* ÖNEMLİ UYARI: Sınav sonuçları güz dönemi içerisinde açılacak başvurular için geçerli olup, ikinci bir sınav yapıldığında geçerliliğini kaybedecektir. Salgının seyrine bağlı olarak alınabilecek tedbir kararları doğrultusunda sınavın yapılış şekli, yeri, günü ve saatinde değişiklik yapılabilir. Olası bir değişiklik durumunda bu web sayfasından adaylara duyuru yapılır.

SON BAŞVURU TARİHİ

25 Ekim 2021 saat 15:00

Bu tarih ve saatten itibaren sistem kapanacaktır ve sonrasında başvuru alınmayacaktır.

SINAV YERİ, GÜNÜ ve SAATLERİ

Sınav Yeri:

KTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu (Sınava girilecek sınıflar başvuru süreci sona erdikten sonra bu web sayfasından ayrı bir duyuruyla ilan edilecektir.)

Sınav Günü:

3 Kasım 2021 Çarşamba

Sınav Saatleri:

13:30 Yazılı(Test) Sınavı
15:30 Dinleme (Listening) Sınavı

ONLINE BAŞVURU FORMU

Güz Dönemi Erasmus+ dil sınavına başvuru yapmak için tıklayınız. Bu sadece dil sınavı başvurusudur. Faaliyet türleri için başvurular yukarıda belirtilen başvuru dönemlerine göre daha sonra alınacaktır.

KTÜ DEĞİŞİM PROGRAMLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ