Eylül

Tasarım Projesi ve İş Yeri Uygulaması Derslerini Almak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

Bölüm Başkanlığı

4. SINIF ve ÜZERİ BİTİRME ÇALIŞMASI, TASARIM PROJESİ ve İŞ YERİ UYGULAMASI
DERSLERİNİ ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

12.06.2023 Tarihli Bölüm İçi Kurul Toplantısında; 4. Sınıf güz dönemi eski/yeni ders planlarında yer alan Tasarım Projesi ve 4. Sınıf bahar dönemi eski/yeni ders planlarında yer alan Bitirme Çalışması ve İş Yeri Uygulaması derslerinin 5. Sınıf ve daha üstü sınıflar ve ilgili dönemde herhangi bir sebeple alamayan veya dersten başarısız olan öğrencilerin bir dönem daha okulu uzatmaları ve mağdur olmalarını önlemek adına; EHM4005 Tasarım projesi dersinin bahar yarıyılında da ve EHM 4002 Bitirme Çalışması ve EHM 4000 İş Yeri Uygulaması derslerinin güz yarıyılında da eski ve yeni ders planındaki aynı kodla açılmasına karar verilmiştir.

Yukarıdaki alınan karar kapsamında talepte bulunacak öğrencilerden aranan şartlar aşağıda sıralanmıştır;

1. 4. Sınıf ve üstü sınıf öğrencisi olmak,
  2. Dersi almak istedikleri dönemde devam zorunluluğu olan dersi olmamak,
  3. EHM 4002 Bitirme Projesi dersini alabilmek için EHM4005 Tasarım Projesinden başarılı olmak.

Şartları sağlayan öğrencilerin süreçleri şu şekilde işleyecektir;

1. Öğrenciler öncelikle almak istedikleri dersi danışman hocalarına bildirecekler,
  2. Danışman hocaların kontrollerinden sonra, danışman hocalardan alınan olur yazısı Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Sekreterliğine iletilecek.

Bölüm Başkanlığı