Şubat

Önceki Öğrenmenin Tanınması Kapsamındaki Dersler

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü

Senatomuzun 28.07.2023 tarih ve 340-20 sayılı kararı ile Önceki Öğrenmenin Tanınmasına İlişkin Yönerge kabul edilmiş ve yürürlüğe girmiştir. Bu Yönerge;  Karadeniz Teknik Üniversitesine kayıtlı ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerin bir yükseköğretim kurumu dışında edindikleri kazanımların tanınmasına yönelik aşağıda belirtilen dersler için başarılı sayılmak amacıyla başvuru yapabilmelerini sağlamaktadır.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde alacak olduğunuz dersler içerisinde tabloda belirtilen bir ders var ise bu ders için yazılan açıklamaları okuyup önceki öğrenmenizi kullanarak bu dersten başarılı sayılabilmek için başvuru yapabilirsiniz. Güz dönemi dersleri için bağlantıya tıklayabilirsiniz

Bölüm

Of Teknoloji Fakültesi

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü

Dersin Kodu ve Adı

(Muafiyet sınavı yolu)

(Portfolyo sunma yolu)

(Sertifika sunma yolu)

İlgili muafiyet sınavının yapılacağı veya sunulacak belgelerin değerlendirileceği tarih

EHM1006

Bilgisayar Programlama

-

Minimum 60 saatlik MATLAB, C, C#, C++, Python Eğitimi Sertifikalarından biri olan öğrenciler dersten başarılı sayılmak için başvuru yapabilir.

21 Şubat 2024,

Saat:13.00

Bölüm Başkanlığı

USEC0008

Kişisel Verilerin Korunması

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (“GDPR”) kapsamına uygun, tescilli eğitim kurumlarından minimum 60  ders  saati ve sınav belgesi ile alınan sertifika ile başarılı sayılmak için başvuru yapılabilir.

21 Şubat 2024,

Saat:13.00