staj başvurusu ile ilgili işlemler ve duyurular

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN İZLEYECEKLERİ YOLLAR

1. Staj yerinizi bulunuz ve staj komisyonunun onayını alınız (İşletmede en az 1 adet mühendis/mimar bulunmalıdır).

2. Staj başvuru belgelerini bölüm başkanlığına önce e-mail yoluyla iletiniz. Bu işlemi staja başlamadan en az 10 gün öncesinde yapınız. Ardından belgelerinizi posta yolu ile kargolayınız veya elden teslim ediniz. Kargo adresi aşağıda verilmiştir.

Staj başvuru belgeleri;

Staj başvuru formu

Sağlık Provizyon Belgesi (SGK’dan alınacaktır)

Aile sağlık yardımı sorgulama belgesi

Ön ve arkalı nüfus cüzdanı fotokobisi

3. Staj sırasında günlük olarak dolduracağınız staj defteri ve staj sicil fişleri Word olarak aşağıda bulunmaktadır. Bunu indiriniz. Stajınız tamamlandığında bu belgeleri bölüm başkanlığına posta yolu ile kargolayınız veya elden teslim ediniz.  Staj sicil fişlerinin işletme tarafından kapalı zarf içerisine konulması gerekmektedir. Staj defteri ve staj sicil fişleri mühendis/mimar tarafından imzalı ve mühürlü olmalıdır. Mühürsüz belgeler işleme kesinlikle alınmayacaktır.

Staj defteri(el yazısı ile doldurulmalı)

Staj sicil fişleri

Staj işyeri sözleşmesi

Staj ücretlerine işsizlik fonu katkısı (bu belge sadece staj yaptığı yerden ücret alacak öğrenciler içindir)

4. Web sitemizde bulunan “Staj dosyası hazırlanırken gözetilmesi gereken hususları dikkatlice okuyunuz.

5. Stajını tamamlamış ve staj defteri ile diğer belgeleri bölüm başkanlığına ulaşan öğrenciler artık staj sunumlarını yapabilirler. Staj sunumu için staj komisyonu ile görüşünüz. Staj komisyonunun ve sizin uygun olduğunuz zaman aralığında staj sunumunuzu çevrimiçi olarak yapınız. Staj sunumunuz için power point sunum hazırlamanız gerekmektedir.

Belgeleri göndermeniz için;

Posta adresi

Karadeniz Teknik Üniversitesi. Üniversite Mah. Orman Fakültesi. Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Sekreterliği. Zemin Kat. 61080. Ortahisar/ Trabzon.

e-mail adresi

oem@ktu.edu.tr