KTÜ Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü 3. Eğitim Çalıştayı Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi

KTÜ Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü 3. Eğitim Çalıştayı 8 Aralık 2023 tarihinde çevrimiçi olarak öğretim üyelerimizin ve paydaşların katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Çalıştay, Endüstride Mühendislik Eğitimi (EME) programının uygulanması ve öğrenci performansının değerlendirme süreçleri ve Endüstride Mühendislik Eğitimi (EME) programı kapsamında öğrencilerin işletme çalışma ortamına adaptasyonu gündemleriyle 2 oturum halinde düzenlenmiştir. İlk oturumda bölüm başkanımız Prof. Dr. Sedat ONDARAL gündem hakkında bilgilendirme sunumu yapmış ve paydaşların bu konular hakkındaki görüş ve önerilerinin neler olacağını ifade etmiştir. Daha sonra, öğretim üyelerimiz ve paydaşlar oluşturulan alt çalışma gruplarında gündem hakkında görüş ve önerilerini belirtmişlerdir. Öğleden sonra yapılan son oturumda, diğer  gündemle ilgili değerlendirmeler yapılmış ve çalıştay raporu hazırlanmıştır.

Eğitim kalitemizi arttırmaya yönelik düzenlenen bu çalıştaya katkı veren paydaşlarımıza ve öğretim üyelerimize teşekkür eder, saygılar duyarız.

27 Şubat 2024