2022 Yılı Danışma Kurulu Toplantısı Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından, Endüstride Mühendislik Eğitimi (EME) 7+1 uygulamasının endüstrideki içerik planlamasının görüşülmesi amacıyla, 28 Kasım 2022 tarihinde üniversite, kamu ve özel sektör temsilcilerinin katılımlarıyla Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya katılımlarından dolayı, Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş. firmasından Sayın Ergin TURAN ve Enis KOÇ'a, Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt San. A.Ş. firmasından Sayın Tuncer ÜSTÜNDAĞ'a, ÇAMSAN Ordu A.Ş. firmasından Sayın Mehmet EREL'e, ÇAMSAN Sakarya firmasından Sayın Türkan TANK'a, Yıldız Entegre firmasından Sayın Fevzi KIDAK'a, Mod Tasarım A.Ş. firmasından Sayın Samiye UZUN'a, AGT firmasından Sayın Zeynep ÇALIKOĞLU ÇORBACI'ya, Home-Fur Mobilya firmasından Sayın Hilmi HARMANŞAH'a, Aldi Mobilya firmasından Sayın Esra DÖNMEZLER'e, Esra Mobilya firmasından Sayın Fadime Handan KAYA'ya, ANKUTSAN A.Ş. firmasından Sayın Nagihan KARACELİL'e, Starwood firmasından Sayın Emir ZEKOVİÇ'e, İstikbal Mobilya firmasından Sayın Ercan ATAY'a, Doğu Karadeniz Ormancıclık Araştırma Enstitüsü Müdür Yardımcısı Ayşe KÜÇÜK'e, İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Danışmanı Sayın Selim Emre AR'a ve bölümümüzün değerli öğretim üyelerine teşekkür eder, saygılar sunarız.

01 Aralık 2022