2022-2023 Güz Yarıyılı Mühendislik Tasarım Proje Sergisi Gerçekleştirildi

2022-2023 güz yarıyılı “Engelli Bireylerin Yaşamlarını kolaylaştırmak” temalı mühendislik tasarım projesi dersinin dönem sonu sunumları Orman Fakültesi yönetiminin, bölümümüz öğretim üyelerinin, öğrencilerinin ve sivil toplum kuruluşlarının katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Etkinlik kapsamında sunum yapan proje grupları ve öğrencilerimiz farklı alanlarda ödüllendirilmiştir.

Sergimize değerli katılımlarından dolayı Yomra Özel Eğitim Okulu, Çamlık Ortaokulu ve Özel Eğitim Meslek Lisesi, Trabzon Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Avrasya Engelsiz Yaşam Derneği ,Trabzon-Türkiye Sakatlar Derneği, Trabzon Otizim Derneği, Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği, Trabzon Down Sendromu Derneği, Zihinsel Engelli ve Otizimli Çocukları Koruma Derneği, KTÜ-Engelli Öğrenci Birimi ve TEMA Vakfı yetkililerine teşekkür ederiz.

10 Ocak 2023