2021 Yılı Danışma Kurulu Toplantısı Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından, endüstride mühendislik eğitimi uygulamasının hayata geçirilmesi ve eğitim amaçlarının güncellenmesi amacıyla, 13 Aralık 2021 tarihinde üniversite, kamu ve özel sektör temsilcilerinin katılımlarıyla Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya katılımlarından dolayı, Orman Genel Müdürülüğü Daire Başkan Yardımcısı Sayın Galip Çağatay TUFANOĞLU'na, Vivense Satış Sonrası Hizmetler Yöneticisi Sayın Ezgi ÖZTÜRK'e, Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş. firmasından Sayın Ergin TURAN ve Enis KOÇ'a, Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt San. A.Ş. firmasından Sayın Berker DUYGULU'ya, Fuga Mobilya firmasından Sayın Onur EROL'a, ÇAMSAN Ordu A.Ş. firmasından Sayın Mehmet EREL'e, ÇAMSAN Entegre firmasından Sayın Zafer ÇALIŞKAN'a, ANKUTSAN A.Ş. firmasından Sayın Kadir ÇATAK'a, KMK Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasından Metehan BESEN'e, Starwood firmasından Sayın Emir ZEKOVİÇ'e, Met-iş Ltd. Şti. firmasından Sayın Zeki KARA'ya, Nova Reklam ve Dekorasyon A.Ş. firmasından Sayın Hayri MALKOÇOĞLU'na, İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Danışmanı Sayın Selim Emre AR'a ve bölümümüzün değerli öğretim üyelerine teşekkür eder, saygılar sunarız.

21 Aralık 2021