2021-2022 Bahar Yarıyılı Alan Tasarım Projesi Sunumları Başarıyla Gerçekleştirildi

2021-2022 Bahar Yarıyılı OREN4022 Alan Tasarım Projesi Dersinin sunumları Orman Fakültesi Fuaye Alanında gerçekleştirildi. Sunumlar sonunda öğrencilerimize farklı alanlarda ödüller takdim edildi. “RELEX” tasarımıyla birincilik ve aynı zamanda en iyi sunum ödülünü kazanan sevgili öğrencilerimiz Ozancan Abbas YURTLU, İlknur KAMA ve Seda YILMAZ ile "Atık Kağıt Lifi Esaslı Viyolden Bakım Yağı Kutusu" tasarımıyla ikincilik ödülünü kazanan sevgili öğrencilerimiz Sefa Kurtuluş ÇAĞILCI ve Kenan ÜNNÜ’yü tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Fakültemizde, Alan Tasarım Projesi Dersi kapsamında gerçekleştirilen sunuma gösterdikleri özen için tüm öğrencilerimize ve katılan değerli hocalarımıza teşekkür ederiz. Proje danışmanları hocalarımız; Prof.Dr. Hüseyin KIRCI, Prof.Dr. İlhan DENİZ, Prof.Dr. Ali TEMİZ, Prof.Dr. Sedat ONDARAL, Prof.Dr. Ayfer DÖNMEZ ÇAVDAR, Doç.Dr. Engin Derya GEZER, Doç.Dr. Derya USTAÖMER, Doç.Dr. Samet DEMİREL, Dr.Öğr.Üyesi Kemal ÜÇÜNCÜ, Dr.Öğr.Üyesi İbrahim YILDIRIM, Dr. Gaye KÖSE DEMİREL ve Dr. Aydın DEMİR’e gösterdikleri tüm ilgi, alaka ve emekler için ayrıca teşekkür ederiz. Alan Tasarım Projesi Dersi kapsamında misafir olarak ağırladığımız Üç Yıldız Mobilya’nın sahibi ve MOBIAD Başkanı Sayın Alper BEKTAŞ ile Safir Dekor Orman Ürünleri sahibi ve Trabzon TEKNODER Teknoloji Derneği Başkanı Sayın Mustafa DURMUŞ’a katılımları ve eğitim-öğretimize yaptıkları katkılar için çok teşekkür ederiz.

Etkinlikten Resimler

14 Haziran 2022