Mühendislik Fakültesi 2022 Yılı Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı

2022 yılında Mühendislik Fakültesi bünyesinde gerçekleştirilen akademik, idari ve mali faaliyetler "Mühendislik Fakültesi 2022 Yılı Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı" kapsamında Dekanımız Prof. Dr. Gençağa PÜRÇEK tarafından Üniversitemiz Rektörlük Yönetimine sunulmuştur. Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Prof. Dr. Cemil RAKICI ile Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Bünyamin ER hocalarımızın teşrif ettiği "Mühendislik Fakültesi 2022 Yılı Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı" karşılık istişare ve bilgi paylaşımı ile sonlandırılmıştır. İlgi ve desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI nezdinde Üniversite Yönetimine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

03 Şubat 2023