Mühendislik Fakültesi 2. Öğrenci Buluşması

18 Ekim Çarşamba günü Makine Mühendisliği Bölümü önünde 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen ve Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın katılımlarıyla onurlandırdığı “Mühendislik Fakültesi 2. Öğrenci Buluşması” etkinliği, paydaşlarımız olan Meslek Odaları, KTÜ Kariyer Merkezi, KTÜ Teknoloji Transfer Merkezi, Trabzon Teknokent, İşkur, TUSAŞ İHA Teknolojileri ve Termal Yönetim Sistemleri Laboratuvarı, Deprem ve Yapı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi, Heyelan Uygulama Araştırma Merkezi ve Medikal Cihaz Tasarım ve Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin katılımları ile gerçekleştirilmiş olup öğrencilerimizin öğrenci kulüpleri ve takımları ile bir araya gelmesi sağlanmıştır.

Etkinlik kapsamında öğrenci kulüpleri tarafından geliştirilen araç ve cihazlar sergilenmiş ve 2023 yılında ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren takımlara başarı plaketleri verilmiştir.

23 Ekim 2023