haberler

KYS Kapsamında Fakülte Sekreteri ve KALPER için Eğitim ve Oryantasyon Etkinliği Gerçekleştirildi

Fakültemizde, Kalite Yönetim Sistemi (KYS) kapsamında göreve yeni baÅŸlayan Fakülte Sekreterimiz ile Kalite Personelimize (KALPER) yönelik eÄŸitim ve oryantasyon etkinliÄŸi düzenlendi. Fakülte yönetiminin de katılım saÄŸladığı programda, fakültemizde kurulan ve etkin bir ÅŸekilde iÅŸletilen KYS hakkında genel bir bilgilendirme yapıldı.
Etkinlik kapsamında; KYS’nin temel prensipleri, sistemin iÅŸleyiÅŸi ve kurumsal süreçlere katkıları detaylı bir ÅŸekilde aktarıldı. Ayrıca, KYS temel eÄŸitim içerikleri çerçevesinde kalite kavramı, süreç yönetimi ve sürekli iyileÅŸtirme yaklaşımı ele alındı.
Programın devamında, dokümantasyon süreçleri hakkında bilgi verilerek; prosedürler, talimatlar, formlar ve kayıtların hazırlanması, güncellenmesi ve kontrolü konularında uygulamaya yönelik açıklamalarda bulunuldu. Bunun yanı sıra iç tetkik süreçleri üzerinde durularak; tetkik planlama, uygulama, raporlama ve iyileÅŸtirme adımları katılımcılarla paylaşıldı.


31 Mart 2026

Erişilebilirlik

Az Gören
Disleksi
DEHB
Epilepsi
Renk Körlüğü
Katarakt
Yaşlı Dostu
Motor Bozukluk

Dil Seçenekleri

Türkçe
English
العربية
Русский
Deutsch
Français
Español
Português

Renk Körlüğü Filtreleri

Kırmızı-Yeşil
Yeşil-Kırmızı
Mavi-Sarı
Yüksek Kontrast

Arka Plan ve Kontrast

Koyu Mod
Mavi Işık
Gri Tonlama
Resim Gizle

Yazı ve Metin

Küçült (-)
Normal (A)
Büyüt (+)
Disleksi Font
Metin Boşluğu
Satır Aralığı
Sola Yasla

Okuma Araçları

Sesli Oku (Tıkla)
Okuma Şeridi
Başlık Vurgusu
Büyük İmleç