Birim Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Mühendislik Fakültesi Birim Danışma Kurulu toplantısı Rektörümüz ve aynı zamanda Birim Danışma Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI'nın katılımıyla gerçekleştirildi. Gündem olarak "7 + 1 Uygulamalı Eğitim Sistemi", "Uluslararası ortak lisans (çift diploma) programları", "Yabancı dilde eğitim", "Lisans derslerine sektör uzmanlarının katılımı", "Lisans bitirme ve projelerinin üniversite sanayi işbirliği çerçevesinde yürütülmesi", "Mezunlarla etkili iletişim kanallarının oluşturulması" ve "Öğrencilerimizin girişimcilik ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi" konularının istişare edildiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2022 yılı Birim Danışma Kurulu toplantısı üyelerin katılımı ve katkıları ile gerçekleştirilerek uygulanacak Sürekli İyileştirme çalışmaları için önemli kararlar alındı. Toplantıya katılarak katkı sağlayan Mühendislik Fakültesi Birim Danışma Kurulu üyelerimize teşekkür ederiz.

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

08 Aralık 2022