FAKÜLTE
AKADEMİK
ÖĞRENCİ
İDARİ
ARAŞTIRMA
6 Şubat Depremleri Anısına: Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Temel VAROL, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Bugün burada, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı anmak için toplandık. Bu büyük felaket, yalnızca şehirlerimizi değil, yüreklerimizi de derinden yaraladı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır diliyoruz.
Deprem, ülkemizin bir gerçeğidir. Ancak bu gerçekle bilinçli ve hazırlıklı bir şekilde mücadele etmek zorundayız. Halihazırda burada olmamıza vesile olan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi bu tip acıların yaşanması risklerini de bertaraf edebilir. KYS sayesinde risk temelli düşünme ve sürekli iyileştirme prensipleriyle, güvenli şehirler ve bilinçli toplumlar oluşturmanın temel taşlarından biridir. Afetlere karşı dayanıklı bir gelecek için kalite yönetim sistemlerini benimsemeli ve süreçlerimizi bu doğrultuda geliştirmeliyiz.
Şimdi, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına sizleri bir dakikalık saygı duruşuna ve ardından İstiklal Marşı’mızı okumaya davet ediyorum.
Ruhları şad olsun, milletimizin başı sağ olsun."


06 Şubat 2025
2025 yılı akademik çıktıları ve idari performansı ile 2026 yılına yönelik vizyonu kapsamında, Günebakış Gazetesi imtiyaz sahibi Sayın Ali ÖZTÜRK ile bir röportaj yapıldı.
16 Ocak 2026
Mühendislik Fakültesi idari personeli ve araştırma görevlilerine yönelik Kalite Yönetim Sistemi Farkındalık Eğitimi gerçekleştirilmiştir.
16 Ocak 2026
Doç. Dr. Ömer Faruk YILMAZ'a, TTÜBİTAK 1831 - Yeşil İnovasyon Teknoloji Mentörlük Programı kapsamında desteklenen projesi dolayısıyla teşekkür belgesi verilmiştir.
15 Ocak 2026
Arş. Gör. Yılmaz YILMAZ'a, TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı kapsamında desteklenen projesi dolayısıyla teşekkür belgesi verilmiştir.
15 Ocak 2026
Doç. Dr. Mert GÜLÜM'e, TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı kapsamında desteklenen projesi dolayısıyla teşekkür belgesi verilmiştir.
15 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Oğuzhan ÇUVALCI ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
14 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Kaan Görkem ELRİ ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
14 Ocak 2026
Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerine Kalite Yönetim Sistemi farkındalık eğitimi verilmiştir.
14 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Furkan Berkay TAMER ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
13 Ocak 2026
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile koordinasyon içerisinde Akreditasyon İşlemleri Modülü?ne yönelik kapsamlı bir değerlendirme ve planlama çalışması yapılmıştır.
13 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Endüstri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Aleyna ŞAHİN ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
12 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Endüstri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Melike CARI ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
12 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Can TERCÜMAN ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
12 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Makina Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi İbrahim Can DUMAN ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
12 Ocak 2026