FAKÜLTE
AKADEMİK
ÖĞRENCİ
İDARİ
ARAŞTIRMA
2025 Yılında Araştırma Görevlisi Olarak Atanan Öğretim Elemanlarımız İle Toplantı Yapıldı
2025 yılında Araştırma Görevlisi kadrosuna atamaları yapılan öğretim elemanlarımızla Akademik ve İdari Paylaşım Toplantısı, 26 Ocak 2026 tarihinde Dekanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Toplantıda, araştırma görevliliğinin akademik rolü ve kurumsal kimliği ele alındı. Zaman yönetimi, iş–yaşam dengesi, mesai düzeni, kılık kıyafet uygulamaları ile ders ve öğrenci ilişkileri gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı.
Ayrıca lisansüstü eğitim sürecine yönelik stratejik yaklaşımlar, akademik danışmanlık, akademik iletişim, kurumsal kültür, tez konularının belirlenmesi ve bilimsel araştırma kültürü toplantı gündeminde yer aldı. Ulusal ve uluslararası akademik faaliyet fırsatları ile uzun vadeli akademik kariyer planlaması konularında değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantı, araştırma görevlilerinin idari faaliyetlere katkısının önemine vurgu yapılması ve motivasyon mesajları ile sona erdi.



26 Ocak 2026
2025 yılında Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atamaları yapılan öğretim elemanlarımızla Akademik Değerlendirme ve Hedef Paylaşım Toplantısı gerçekleştirildi.
28 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi İbrahim ARSLANOĞLU ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
28 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Makine Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Kadir İbrahim ERTÜRK ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
28 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Yazılım Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Tolgahan GÜLSOY ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
27 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Samet DİNÇER ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
27 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında İnşaat Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Tolga Barış TERZİ ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
27 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Yazılım Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Mervenur ÇAKIR ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
27 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Jeofizik Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Mert KAYA ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
22 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Yazılım Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Murat YILMAZ ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
22 Ocak 2026
Farkındalık eğitimleri sonrası KYS süreci hızla ilerlemiş ve ilk İç Tetkik Planı için dar kapsamlı bir kalite toplantısı yapılmıştır.
20 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Jeoloji Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi İrem BAŞ ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
19 Ocak 2026
Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Ufuk Bulut ve ekibinin Dekanlığımızı ziyaret etti.
19 Ocak 2026
2025 yılı akademik çıktıları ve idari performansı ile 2026 yılına yönelik vizyonu kapsamında, Günebakış Gazetesi imtiyaz sahibi Sayın Ali ÖZTÜRK ile bir röportaj yapıldı.
16 Ocak 2026
Mühendislik Fakültesi idari personeli ve araştırma görevlilerine yönelik Kalite Yönetim Sistemi Farkındalık Eğitimi gerçekleştirilmiştir.
16 Ocak 2026