2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemizi Derece ile Bitiren Öğrencilerin İsimleri Mezuniyet Kütüğüne Çakıldı.

2022-2023 Mezuniyet Töreni kapsamında fakültemiz mezuniyet kütüğü üzerine dereceye giren öğrencilerin isimlerinin çakılmasına yönelik tören, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr.Gençağa PÜRÇEK, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı  Prof. Dr. Şevket ATEŞ, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasin ALEMDAĞ, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı  Prof. Dr. Ayten ATASOY ve dereceye giren öğrencilerimiz olan Oğuzhan BEKAR, Musa YİĞİT ve Emine KARGÜN'ün katılımları ile gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrencilerimizi ve diğer tüm mezunlarımızı tebrik eder bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

09 Temmuz 2023