Eylül

SKY Experience Programı

Mühendislik Fakültesi

TUSAŞ ile yapılan protokol kapsamında bölümlerimizde öğrenimine devam eden ve program şartlarını sağlayan adaylarımıza aday mühendislik imkanı sağlanacaktır. SKY Experience Programı ile ilgili önemli detaylar aşağıda verilmiştir:

• SKY Experience Programı gönüllü bir staj programı olup stajyerlerimiz programa üniversiteniz ile imzaladığımız protokole istinaden, tarafınızca yapılan mesleki eğitim sigortası kapsamında katılabilmektedir.
  • SKY Experience Programı dahilinde stajyerler haftada en fazla 3 en az 1 iş günü şirketimizde staj yapabilmektedir. Hafta sonu çalışmalarına izin verilememektedir.
  • İlgili aday mühendislik programımız herhangi bir zorunlu staj ve/veya iş yeri eğitimini karşılamamaktadır. Ancak üniversitelerin inisiyatifinde SKY Experience Programı kapsamında yapılan staj, zorunlu staj olarak sayılabilir.
  • Programımız eğitim öğretim dönemi içerisinde 27.11.2023-31.05.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için