Erasmus Tanışma Etkinliği
A1.H1.4.PG1.4.4- Dezavantajlı (engelli, uluslararası, yoksul, azınlık, göçmen vb. öÄŸrenciler) grupların öÄŸrenmelerini kolaylaÅŸtırıcı, üniversiteye uyumlarını destekleyici faaliyet kapsamında Erasmus stajer öÄŸrencimiz Maria Isabel Toalisa Medina tarafından düzenlenen Erasmus Tanışma EtkinliÄŸi, yoÄŸun katılımla gerçekleÅŸtirildi. Etkinlik kapsamında, Maria Isabel Toalisa Medina öÄŸrencilerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaÅŸtı.
Università del Piemonte Orientale’nden gelen Erasmus öÄŸrencisi Maria Isabel Toalisa Medina, yurt dışı eÄŸitim süreci, akademik deneyimleri ve farklı kültürlerde eÄŸitim görmenin saÄŸladığı kazanımlar hakkında katılımcılara bilgi verdi. ÖÄŸrenciler, Erasmus programına dair merak ettikleri soruları doÄŸrudan yöneltme fırsatı bulurken, programın sunduÄŸu akademik ve sosyal imkanlar hakkında detaylı bilgiler edindi. Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öÄŸrencilerinin yoÄŸun ilgi gösterdiÄŸi etkinlikte, uluslararası öÄŸrenci deneyimlerinin paylaşılması, öÄŸrencilerin Erasmus programına olan ilgisini artırdı.
GerçekleÅŸtirilen bu etkinlik, öÄŸrencilerin uluslararası akademik fırsatlara yönlendirilmesi ve kültürel etkileÅŸimin güçlendirilmesi açısından önemli bir katkı saÄŸladı.



19 Nisan 2026