Üniversitemiz Kalite Komisyon Üyelerinden Fakültemize Saha Ziyareti Gerçekleştirildi.

30 Kasım 2023 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Kalite  Komisyon  üyelerinden Fakültemize Saha Ziyareti Gerçekleştirildi.

Toplantıya Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cenap SANCAR, Üniversitemiz Kalite Komisyon üyelerinden  Prof. Dr. Semra ÇOLAK,  Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Ali Haydar DOĞU, Doç. Dr. Badegül CAN EMİR,  Doç. Dr. Arzu ERDEN, Arş. Gör. Ferit SEVİM, Bilgisayar İşletmeni Berna GÜNÇİÇEK ÇELİK, Fakültemiz Kalite ve Akreditasyon Komisyon üyelerinden Doç. Dr. Erkan AYDINTAN, Doç. Dr. Serap DURMUŞ ÖZTÜRK Prof. Dr. Şengül YALÇINKAYA, Doç. Dr. Derya ELMALI ŞEN, Doç. Dr. Ersin TÜRK ve  Fakülte Sekreteri Salim ÖZBAKIR katıldı.

04 Aralık 2023