2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 41. Spor Şöleni kapsamında düzenlenen turnuvada derece alan öğrenci ve personellere tebrik belgeleri takdim edildi.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 41. Spor Şöleni kapsamında düzenlenen turnuvada birinci olan Mimarlık Fakültesi Öğrenci Futbol Takımına, üçüncü olan  Mimarlık Fakültesi Personel Futbol Takımına, üçüncü olan Kız Masa Tenisi Takımına 20 Nisan 2022     tarihinde  Fakültemiz İç Bahçede tebrik seremonisi düzenlenmiş, ilgililere Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cenap SANCAR Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erkan AYDINTAN, Doç. Dr. Serap DURMUŞ ÖZTÜRK, Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ali Osman ASASOĞLU ve Öğr. Gör. Saffet Ertuğrul LÜLECİ tarafından tebrik belgeleri takdim edilmiştir.

22 Nisan 2022