Mart

'Aura-Samet Üniversite Buluşmaları, Panel + Öğrenci Yarışmaları 2024 Kampüs Trabzon' sonuçları hakkında..

Mimarlık Fakültesi

AURA-SAMET ÜNİVERSİTE BULUŞMALARI
PANEL + ÖĞRENCİ YARIŞMALARI 2024 KAMPÜS TRABZON

Aura İstanbul ve Samet firmasının birlikte düzenledikleri “Aura-Samet Üniversite Buluşmaları, Panel + Öğrenci Yarışmaları 2024 Kampüs Trabzon” başlıklı etkinlik 6-8 Mart 2024 tarihleri arasında KTÜ Mimarlık Bölümü Erdem Aksoy Deneysel Tasarım Laboratuvarında gerçekleştirildi.

KTÜ Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümlerinden öğrencilerinin katılımı ile 6 Mart’ta başlayan “Konforlu Yaşam Alanları” konulu atölye çalışmasının koordinatörlüğünü Seda Altan (Direktör-Aura İstanbul) ve yürütücülüğünü Bilge Bal (Mimar-Eğitimci) üstlendiler. 7 Mart akşam saatlerinde tamamlanan atölyede ikişer kişilik 23 grup yer aldı.

Yarışma hakkında genel bilgilendirme ve sonuçlar için TIKLAYINIZ..