Taziye

Fakültemiz Mimarlık Bölümü ilk mezunlarından olan, Kıymetli bilim insanı  Prof. Dr. Kutsal Öztürk hocamızın ahirete irtihalini üzülerek bildiriyoruz.  Sayın hocamız, üniversitemize gerek akademik ve gerekse idari olarak önemli katkılar vermiş, bir çok akademisyen yetiştirmiştir. 1992 yılında İç Mimarlık Bölümümüzün Kurucu Üyeliğini yapan, Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümlerimizin Bölüm Başkanlığı ve KTÜ Rektör Yardımcılığı görevlerini başarı ile ifa etmiştir. 2002 yılında emekliye ayrıldıktan sonra uzun yıllar Girne Amerikan Üniversitesi’nde Rektörlük dahil çeşitli kademelerde görev yapan  kıymetli hocamızı saygıyla, sevgiyle hatırlayacağız. Hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve öğrencilerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.