İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İstanbul SMD) Staj Başvuruları Hakkında..

Mimarlık Bölümü

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İstanbulSMD), Temmuz 2002 tarihinde ülkemizdeki mimarlık kültürüne katkı sunmak, mimarlık mesleğinin toplumdaki saygınlığını ve etkinliğini artırmak, kentsel planlama kararlarının/kente müdahalenin topluma karşı sorumluluk anlayışı ile yapılmasını sağlamak ve yapılı çevrenin niteliğini yükseltmek amacıyla kurulmuştur. İstanbul merkezli yüzü aşkın nitelikli mimarlık ofisinin aktif üyeliği ile faaliyetlerini sürdüren İstanbulSMD farklı kesimlere 2023 yılından itibaren deprem bölgesindeki mimarlık öğrencilerine kapsayan bir staj programını başlattı.

Öğrencilerimiz İstanbulSMD üyesi mimarlık ofisleri ve İstanbulSMD ağında bulunan diğer mimarlık ofislerinin yanısıra proje kapsamında işbirliği yapılan kuruluşlarda zorunlu ofis stajlarını gerçekleştireceklerdir. Başvuru şartları ve detaylar için TIKLAYINIZ..