İş Kulübü Atölyesi Ön Kayıt Formu

Lütfen aşağıdaki formu doldurarak güncel bilgileri paylaşır mısınız?

İş Kulübü Atölyesi

• T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Kulübü birimi ile yürüttüğümüz bu faaliyetimiz yeni mezun olan öğrencilerimize yönelik 3 günlük bir programdır.
  • Programın amacı yeni mezun olan öğrencilerimizin iş hayatına atılmadan önce kendini tanıması, özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri konusunda deneyim elde etmeleridir.
  • Program Akışı
    • 1. Gün: Kişinin kendini tanıması ve swot analizi uygulamaları.
    • 2. Gün: Özgeçmiş atölyesi ve özgeçmiş hazırlama eğitimi.
    • 3. Gün: Mülakat teknikleri ve simülasyon
  • Programa katılanlara sertifika verilecektir. Sertifika için tüm eğitim ve uygulamalara katılmak zorunludur.
  • Programa katılım için mezun olmak şarttır.

* Gerekli

05xx 123 4567 formatında telefonunuzu giriniz.

Birden çok programdan mezun olduysanız (Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora) sadece en sonki mezuniyetinizi yazınız.

Şu an için aktif bir atölye bulunmamaktadır. İlerleyen günlerde kayıt durumuna göre yeni atölye çalışmaları planlanacaktır. Lütfen size uygun olabilecek seçeneği seçiniz.

Onaylamıyorsanız bu formu göndermeyiniz!