Uluslararası Simülasyon Eğitici Eğitimi

Karadeniz Teknik Üniversitesi İyi Hekimlik Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi’nde (KTÜ MEDSİM) 4-6 Kasım 2023 tarihleri arasında Uluslararası Simülasyon Eğitici Eğitimi düzenlendi. Farklı ülkelerden birçok katılımcı ve eğitmen bu eğitimde yer aldı. Temel, orta ve ileri olmak üzere üç düzeyde gerçekleştirilen eğitimde bilgi ve deneyimler paylaşıldı. KTÜ MEDSİM, simülasyon eğitiminin yanı sıra, kültürler arası etkileşimin sağlanmasında önemli rol üstlendi. Eğitim gelecek yıl iş birliğinin devamı konusunda anlaşılarak dostluk mesajları ile sonlandırıldı. Eğitimin düzenlenmesinden bitimine kadar olan sürede emeği geçen tüm öğretim üyelerimize, simülasyon merkezi ekibimize, KTÜ Tıp Fakültesi Dekanlığına, Üniversitimize, herkese çok teşekkürler.

International Simulation Trainer Training was held at Karadeniz Technical University Good Medical Practices and Simulation Center (KTU MEDSIM) between 4-6 November 2023. Many participants and trainers from different countries took part in this training. Information and experiences were shared in the training, which was held at three levels: basic, intermediate and advanced. In addition to simulation training, KTU MEDSIM played an important role in ensuring intercultural interaction. The training was concluded with messages of friendship by agreeing on the continuation of cooperation next year. Many thanks to all our faculty members, our simulation center team, KTU Faculty of Medicine Dean's Office, our University and everyone who contributed to the training from the organization of the training to the end.

08 Kasım 2023