Mayıs

Tıp Fakültesi - MEDSIM

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İYİ HEKİMLİK UYGULAMALARI VE TIBBİ SİMULASYON MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

İngilizce Medikal Simülasyon Sonrası Bilgilendirme

(Debriefing) Becerileri Eğitimi

14 Haziran 2019

• KTÜ İyi Hekimlik Uygulamaları ve Tıbbi Simülasyon Merkez Müdürlüğümüzün Yönetim Kurulu Kararı uyarınca KTÜ Tıp Fakültesi Dekanlığınca görevlendirilmiş, Merkezimiz Eğitmenlerine yönelik olarak planlanan bir eğitimdir.

Tarih   : 14 Haziran 2019 Cuma

Program                                 :

14.00 – 14.45                   Genel anlamda bilgilendirme “debriefing” yapısı

14.50 – 15.35                   Bilgilendirme (debriefing) öncesinde kullanılan kalıplar

ARA 15.35-15.50

15.50 -  16.35                   Bilgilendirme (debriefing) sırasında kullanılan kalıplar

16.35 -  17.20                   Bilgilendirme (debriefing) sırasında kullanılan kalıplar

17.20 -  17.40                   Geribildirimler, Kapanış ve katılımcılara sertifikalarının takdimi

1. -         Eğitim, Gazi Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Güven MENGÜ tarafından verilecektir.
  2. -         QR kodlu tüm eğitim için geçerli ses dosyaları ve kalıpların olduğu kitapçık katılımcılara verilecektir
  3. -         Yarım günlük İngilizce Medikal Simülasyon Sonrası Bilgilendirme (Debriefing) Becerileri Eğitiminin ücreti 100 (yüz) TL dir.
  4. -         Kurs öncesi kayıt sonrası imza karşılığı yaka kartları verilecek ve yaka kartı olmayan kursa katılamayacaktır.

-         Kurs kayıtları için:

1.      Katılımcıların eğitim ücretini aşağıda belirtilen KTÜ Tıp Fakültesi Yardım Vakfı hesabına yatırmaları ya da Tıp Fakültesi Dekan Sekreteri İlkay KOCAMAN’a makbuz karşılığı ödemeleri gerekmektedir.

2.      Ödeme sonrası dekontu ve aşağıdaki iletişim bilgi formunun doldurulup ilkaykocaman@ktu.edu.tr e-posta adresine yollanması gerekmektedir.

3.      Bu süreci tamamlayanlar kesin kayıt listesinde yer alacaklardır.

Hesap adı: KTÜ Tıp Fakültesi Yardım Vakfı

Banka: Vakıflar Bankası

IBAN NO: TR19 000 15 00 158 00 726 1133547

Dekont açıklama          : Ad-Soyad-14 Haziran 2019 Debriefing Becerileri Eğitimi

İngilizce Medikal Sunum ve Tartışma Becerileri Eğitimi Katılımcı Bilgi Formu:

Katıldığı Eğitim (D / S / D+S)

Katılımcı Ad-Soyad

Fakülte/Bölüm

Ünvan

Cep no

Katıldığı Eğitim (D/S/D+S):

D (Debriefing), S (Sunum ve Tartışma Becerileri), D+S (Debriefing +Sunum ve Tartışma Becerileri)

Bu Kurs KTÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı Ve KTÜ İyi Hekimlik Uygulamaları ve Tıbbi Simülasyon Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile organize edilmiştir.