Aralık

29 Kasım Hemşirelik Simülasyon Uygulaması

KTU MEDSİM

Hemşirelik esasları doktora hemşirelikte yenilikçi yaklaşımlar içeriği kapsamında simülasyon uygulaması Karadeniz Teknik Üniversitesi İyi Hekimlik Uygulamaları ve Tıbbi Simülasyon Merkezi'nde (MEDSIM) 29 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Uygulamaya KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri, Hemşirelik Esasları doktora ve yükseklisans öğrencileri katılmış olup, uygulama merkezimiz eğitmenlerinden Uzm. Hem. Fulya Batmaz ve Öğr. Gör Ebru Turhal'ın destek ve katkılarıyla yürütülmüştür. Uygulamaya verdiği destekten dolayı KTÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı'na ve MEDSIM Müdürü Doç. Dr. Ahmet Kağan Özkaya'ya teşekkür ederiz. Ayrıca simülasyon senaryosunda standardize hasta rolüyle verdiği katkıdan dolayı sekreterimi Havva Yazıcı'ya teşekkür ederiz.