"Yaşlı Hastalar İçin Akıllı İlaç Takip Sistemi ve Akıllı İlaç Bardağı" Projesi ile Gelen Üçüncülük Ödülü

Yozgat Bozok Üniversitesi sahipliğinde düzenlenen Bioinovation 2024 yarışmasında “Yaşlı Hastalar İçin Akıllı İlaç Takip Sistemi ve Akıllı İlaç Bardağı” projesi ile 3.lük alan Gizimus takımını kutluyoruz.

Proje, kronik hastalığı bulunan hastaların ilaçlarının takibi, temini ve vücuda alınmasını online ortamda takip ederek hastalara ve hasta yakınlarına kolaylık sağlamayı hedefliyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Merkezinin yapmış olduğu ön elemelerden başarıyla geçen proje Tübitak 1812 Kapsamında BİGG(Bireysel Genç Girişimci) sürecindeki hazırlıklarına devam ediyor.

15-16 Mayıs 2024 tarihinde Düzce Üniversitesi Teknoparktan da kabul alan öğrencilerimiz Kemal Alp Çakır ve Baran Mert Çiçek'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

08 Mayıs 2024