haberler

Fakültemizde Bahar Buluşması Şenliği Gerçekleşti

Üniversitemiz stratejik planı kapsamında kurumsal aidiyetin artırılması amacı ile Fakültemiz öğrencileri ve öğretim üyelerinin bir araya geldiği "Bahar Buluşması Şenliği" düzenlendi. Şenlik, öğrencilerin ve öğretim üyelerinin sosyal etkileşimlerini artırmak, birlikte eğlenceli vakit geçirmek amacıyla 24 Mayıs 2023 tarihinde Dekanlık korusunda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Neşe KAKLIKKAYA'nın açılış konuşmalarıyla etkinlik başladı. Bu konuşmalarda, öğrencilere motivasyon ve teşvik mesajları verildi, etkinliğin amacı ve önemi vurgulandı.

Bölgenin yöresel lezzetlerini deneyimleme ve katılımcılara birbirleriyle kaynaşma fırsatı sunma amacıyla Dekanlığımız tarafından organizasyona katılanlara Karadeniz pidesi ve ayran ikram edildi. 

 Üniversitemiz öğrenci kulüplerinden Gademe Gademe Sanat Kulübü, etkinlik kapsamında bir konser ve müzik dinletisi gerçekleştirdi. Öğrenciler, bu performans sayesinde müziğin keyfini çıkarırken, kulüp üyeleri yeteneklerini sergileme imkanı buldular.

Bahar Buluşması Şenliği'nin devamında açık hava sinema etkinliği düzenlendi. Öğrenciler ve öğretim üyeleri, keyifli bir atmosferde bir araya gelerek, patlamış mısır ikramı eşliğinde film izlediler.

Bahar Buluşması Şenliği ile öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz, yıl boyunca süren çalışmalarının ardından bir araya gelerek sosyal bağları güçlendirme, keyifli vakit geçirme ve enerji depolama fırsatı yakalandı.

 


26 Mayıs 2023