FAKÜLTE
AKADEMİK
EĞİTİM
İDARİ
ARAŞTIRMA
Fakültemiz Öğrencilerinden Sıla Gürbüz, COP29'na T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Heyeti ile Katıldı
Fakültemiz öğrencilerinden Sıla Gürbüz, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı (COP29)'na T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanlığının heyeti ile katılarak önemli bir başarıya imza attı.
Bu yıl Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen COP29, dünyanın dört bir yanından liderleri, bilim insanlarını, sağlık çalışanlarını, aktivistleri ve genç profesyonelleri bir araya getirerek iklim değişikliği ile mücadelede küresel çözümler geliştirmeyi amaçladı.
Sıla; Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Sağlık Pavilyonunda gerçekleştirilen "Advancing Climate Literacy to Shape Sustainable Healthcare" başlıklı panelde konuşmacı olarak yer aldı. Bu panelde, genç sağlık çalışanlarının iklim değişikliği ile mücadeledeki önemli rollerini ve sürdürülebilir sağlık sistemlerinin geliştirilmesinde iklim okuryazarlığının gerekliliğini vurguladı.
Ayrıca 18 Kasımda Konferans'ın Sağlık temalı gününde Sıla , beyaz önlüğünü giyerek iklim krizi ile mücadelede sağlığın önemini vurguladı.
Kendisini bu önemli başarılarından dolayı tebrik ediyor ve gelecekteki çalışmaları için başarılar diliyoruz.
28 Kasım 2024
TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Modülü
09 Temmuz 2025
İntörn hekimlere yönelik "Köprüden Önceki Son Çıkış" sempozyumu, mesleki gelişim ve kariyer planlamasına katkı sağladı.
08 Temmuz 2025
Personellerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
07 Temmuz 2025
Ziyaretlerinden dolayı Nahçıvan Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi akademisyenleri ile öğrencilerine teşekkür ederiz.
07 Temmuz 2025
Tüm öğrencilerimizi kutlar, akademik hayatlarında başarılar dileriz.
03 Temmuz 2025
Katkılarından dolayı Sayın Dr. Gülşah AŞIK AYDIN'a teşekkür ederiz.
18 Haziran 2025
Bayram ile ilgili iyi dilekler dile getirildi.
05 Haziran 2025
Nazik ziyaretlerinden dolayı Beşirli Borsa İstanbul Ortaokulu yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.
05 Haziran 2025
Fakültemiz, 2025 yılı 1. Danışma Kurulu toplantısında dış paydaşlarıyla eğitim, sağlık ve toplumsal katkı alanlarını değerlendirdi.
27 Haziran 2025
Cerrahi Operasyonlar İçin Çok Amaçlı Ekartör Tutucu Aparat
05 Haziran 2025
TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programlarında başarı elde eden öğrencilerimize ve danışman öğretim üyelerimize teşekkür belgesi takdim edildi.
02 Haziran 2025
Nazik ziyaretlerinden dolayı Dursun Ali Kurt Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.
27 Mayıs 2025