Fakültemiz, Mezuniyet Belgelerinde TYÇ Logosu Kullanmaya Hak Kazandı

Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Prof. Dr. Cemil RAKICI ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Neşe KAKLIKKAYA Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosu Lansman Etkinliğine katıldı.

14 Haziran 2023 tarihinde Sheraton Ankara Hotel'de düzenlenen etkinlikte, yurtiçinde ve yurtdışında, eğitimde yüksek nitelik ve kalite güvencesini temsil eden TYÇ logosu hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Fakültemiz öğrencilerinin diploma eklerinde TYÇ logosu kullanılmasına hak kazanılması  münasebetiyle,  TYÇ Koordinasyon Kurulu tarafından, Üniversitemize plaket takdim edildi.

TYÇ  logosunun Fakültemize kazandırılmasında emeği geçen, Rektörlüğümüze, tüm akademik ve idari personelimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, Fakültemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

16 Haziran 2023