Fakültemiz 1 Sınıf Öğrencisi Yiğit Eren Kavun Bursiyer Kontejanına Girerek Balassi Yaz Üniversitesi'ne Girmeye Hak Kazanmıştır

Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanlığı'nın düzenlediği Balassi Yaz Üniversitesi 2023 programına fakültemiz 1. sınıf öğrencisi Yiğit Eren Kavun 60 kişilik bursiyer kontejanına girerek Balassi Yaz Üniversitesi'ne girmeye hak kazanmıştır.

Bursun amacı, programa katılanların Macarca dil becerilerini ve Macaristan ile ilgili kültürel bilgilerini geliştirmek, genişletmek ve güçlendirmektir. Dört haftalık kurs, KKM Magyar Diplomáciai Akadémia Kft'nin işbirliğiyle Budapeşte'de gerçekleştirilmektedir.

Programın süresi 4 haftadır (17 Temmuz 2023 – 11 Ağustos 2023)

Bursun sundukları: Tam öğrenim ücreti, Ders materyali, Konaklama, Günde üç öğün yemek, Toplu ulaşım için 30 günlük geçiş, Kültürel programlar ve geziler

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

06 Haziran 2023