FAKÜLTE
AKADEMİK
EĞİTİM
İDARİ
ARAŞTIRMA
Bütüncül Tıp Zirvesi Etkinliği Gerçekleşti
Bütüncül Tıp Zirvesi etkinliği 07.12.2024 tarihinde saat:12.00'da amfi 2 de gerçekleşti.
İlk oturumda Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Kaan Kurt, bütüncül tıp bağlamında nöralterapi ve proloterapi; Dr. Öğr. Üyesi İçim Gökkaya ise fitoterapi konuları hakkında bilgi verdi.
İkinci oturumda Prof. Dr. Orhan Değer, apiterapi çalışmalarını; Prof. Dr. Oktay Yıldız ise apiterapik ürünler ve AR-GE çalışmaları hakkında sunum yaptı.
Üçüncü oturumda Uzm. Dr. Şükriye Hüma Taşçı, bütüncül tıp, hacamat ve ozon terapi konuları hakkında bilgi verdi.
Üçüncü oturumda gerçekleşen zirvede oturum aralarında Bee’O Up On the Go propolis deneme ürünleri katılımcılar ile buluştu. 24 katılımcıya sürpriz çekiliş ile Reniva Creativ ve Bee tam boy ürün hediye edildi.
13 Aralık 2024
Proje için dönem 2 öğrencilerimize teşekkür ederiz
29 Nisan 2025
Bu anlamlı projeye katkı sunan tüm öğrencilere ve gönüllülere teşekkür ederiz
29 Nisan 2025
Soruşturma ve Araştırma Uzmanı İlhan TOZLUYURT'a sunmuş olduğu eğitimden dolayı teşekkür ederiz.
22 Nisan 2025
Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.
22 Nisan 2025
Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.
22 Nisan 2025
Fakültemize sağladığı katkılardan ötürü kendisine teşekkür ederiz.
22 Nisan 2025
Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
21 Nisan 2025
Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından ev sahipliğimizde gerçekleştirilen "I. Ulusal Nörobilim ve Yapay Zekâ Tıp Öğrenci Kongresi"nin açılışı, yoğun katılımla gerçekleşti.
21 Nisan 2025
TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2024 yılı 1. dönem sonuçları açıklandı.
18 Nisan 2025
TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2024 yılı 1. dönem sonuçları açıklandı.
18 Nisan 2025