FAKÜLTE
AKADEMİK
EĞİTİM
İDARİ
ARAŞTIRMA
Bir Damla Umut Projesi için Stant Etkinliği Düzenlendi
Fakültemiz Düşlerden Gülüşlere kulübü tarafından yürütülen Leyla’dan Sonra ana projenin alt projesi olan Bir Damla Umut Projesi için stant etkinliği 23.02.2025 tarihinde 12.00-18.00 saatleri arasında Forum AVM de gerçekleşti.
Leyla’dan Sonra ekibi ve LS Trabzon üyeleriyle gerçekleştirilen etkinlikte 360’ın üzerinde yeni kan bağışçısı SMS sistemine kaydedildi.
Bir Damla Umut Projesi; kan ihtiyacı olan çocukların ihtiyaçlarının daha hızlı karşılanmasını sağlayarak onlara umut olmayı amaçlayan, Bir Damla Umut SMS sistemi üzerinden gönüllüleri kaydederek kan ihtiyacından daha hızlı haberdar olmalarını sağlayan bir projedir.
Bir Damla Umut hayat kurtarır, siz de SMS sistemine kayıt olmak isterseniz arama motoruna www.leyladansonra.com Bir Damla Umut yazarak çıkan formu doldurup miniklerimize umut olabilirsiniz.
05 Mart 2025
Alt çalışma gruplarının başkanları ve başkan yardımcılarının katılımıyla toplantı gerçekleşti.
28 Ekim 2025
Toplantı kapsamında fakültemizin kurumsal gelişimine katkı sağlayacak uygulamalar görüşüldü
22 Ekim 2025
Uzman Doktorlarımıza meslek hayatları boyunca başarılar dileriz.
24 Ekim 2025
Sempozyum Bilim Kurulu'nun değerlendirilmesi sonucunda verilen ödül, Fakültemizin çocuk nörolojisi alanındaki bilimsel üretkenliğini ve akademik katkısını bir kez daha ortaya koydu.
24 Ekim 2025
Sağlık profesyonellerinin eğitiminde simülasyon temelli öğrenmenin etkinliğini artırmayı hedefleyen eğitim programı ile katılımcılar aktif öğrenme süreçlerini deneyimleme fırsatı buldu.
23 Ekim 2025
Bu anlamlı katkılarından dolayı KASIS Kulübü öğrencilerine, Farabi Hastanesi Başhekimliği?ne ve etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
20 Ekim 2025
Fakültemizde özveri ve başarı ile yürütmüş olduğu akademik faaliyetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında kendisine ve ailesine mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileriz
17 Ekim 2025
Önümüzdeki dönemde farklı ülkelerden sağlık profesyonellerine ev sahipliği yaparak, Türkiye'nin tıp eğitiminde küresel marka değerini daha da yukarılara taşımayı hedefliyor.
16 Ekim 2025
Katkılarından dolayı Sayın Dr. Yusuf Eray USLU 'ya teşekkür ederiz.
16 Ekim 2025
Tıp ve Diş fakültesi öğrencilerinin yer aldığı etkinlikte halkımıza kan şekeri, tansiyon, boy-kilo ölçümleri, göz muayenesi ve diş fırçalama anlatımı yapıldı.
15 Ekim 2025
Bölgemizde bir ilk
14 Ekim 2025
6. dönem öğrencilerine yönelik "Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) Uygulayıcı Eğitimi" 8-9 Ekim 2025 tarihlerinde başarıyla gerçekleştirildi.
14 Ekim 2025





