"16. Uluslararası Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı" Kapsamında Ödüller Sahiplerini Buldu

Üniversitemizin himayesinde ve KTÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi organizatörlüğünde "16. Uluslararası Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı" kapsamında "Akademisyen" ve "Öğrenci/Mezun/Girişimci" kategorilerinde ödüller sahiplerini buldu.

"Akademisyen" kategorisinde;

Proje Yürütücülüğünü Arş. Gör. Dr. Arif Kâmil SALİHOĞLU'nun yaptığı, Proje Ekibinde Uzm. Dr. Cemal AYDOĞAN ve Ömer Faruk DEMİRTAŞ'ın yer aldığı "Holografik Gözlük ve Ayarlanabilen Transdüser Başlıklı Elde Taşınabilir Dört Boyutlu Ultrasonografi Cihazı (Proje 138)" adlı proje mansiyon ödülü almaya hak kazandı.

"Öğrenci/Mezun/Girişimci" kategorisinde;

Proje Yürütücülüğünü Dönem 5 öğrencimiz Hasan Sadık MAYDA'nın yaptığı, Proje Ekibinde Ilgaz AKIN, Cüneyt YANAR ve Oğuzhan BAŞER, Proje Danışmanı olarak Prof. Dr. Mustafa İMAMOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Bilge DELİBALTA'nın yer aldığı "Periton Diyalizi ve Parasentez Yapılabilen Giyilebilir Batın Muayenesi Simülatörü (Proje 120)" adlı proje mansiyon ödülü almaya hak kazandı.

Emeği geçen öğretim üyesi, araştırma görevlisi ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

29 Kasım 2023