Mart

Probleme Dayalı Öğrenim Kursu

Tıp Fakültesi

Tıp Eğitimi Anabilim Dalı (TEAD),  Sürekli Mesleki Gelişim (SMG) faaliyetlerini desteklemek amaçlı, mezuniyet öncesi başta olmak üzere tıp eğitiminin her kademesinde akademisyenlerimize faydalanabileceği konular özelinde eğitimler tasarlamakta. Bu eğitimler arasında yer alan ‘Probleme Dayalı Öğrenim (PDÖ) Kursu ile öğrencilerin mezuniyet öncesi eğitimin ilk gününden itibaren başlayarak gitgide artan bilgi akışını yönetebilmeleri için merak eden, sorgulayan, araştıran, yaratıcı özellikleri elde ederek yetişmelerini destekleyecek eğiticilik yetkinliği kazandırmak amaçlanmaktadır.

Program ayrıntıları yer alan kurs, iki ayrı günde TEAD SMG Faaliyetleri Odası’nda yüz yüze gerçekleşecektir. Kursun içeriği birbiriyle ilişkili ve birbirini destekler nitelikte tasarlandığı, uygulamaları da barındırdığı için her iki gün katılım belge almak için gereklidir. Eğitimlere katılım, etkileşimi artırmak ve verimli grup çalışma ortamı sunmak için, 12 kişi ile sınırlandırılmıştır. Katılak isteyen eğiticilerimiz kurs kaydını 20 Mart 2023 Pazartesi mesai bitimine kadar Dekanlık Sekreteri İlkay Kocaman’a 5405’ten arayıp isimlerini yazdırabilir ya da ktutipfakulte@ktu.edu.tr e-mail adresinden taleplerini iletebilirler.

Program için lütfen tıklayınız