Medikal Ortamlarda İngilizce Yazılı - Sözlü İletişim Becerileri Eğitimi

Değerli KTÜ Mensubu Katılımcılar,

20 - 21 - 22 Mart tarihlerinde Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Medsim tarafından düzenlenen "Medikal Ortamlarda İngilizce Yazılı - Sözlü İletişim Becerileri Eğitimi", Covid salgınına önlem olarak etkinliklerin iptal edilmesi nedeniyle ZOOM online iletişim platformu ile uzaktan yapılacaktır ve  eğitimin zamanlaması 2 ay içerisinde planlanmakta olup, sizlerden gelecek geri bildirimlere göre kesin tarih belirlenecektir. Eğitim ücreti 250 TL olarak belirlenmiştir.

Toplamda 20 saatlik eğitimin uzaktan verilmesi bakımından katılımcıların görüşü önemlidir. Bu noktada iki alternatif bulunmaktadır.

A) 20 saatin iki buçuk günde yayılması ve online eğitimin her biri 45 dakikadan oluşan zaman dilimlerine göre (8 saatlik haftasonu 2 tam gün + 4 saatlik haftasonu 1 yarım gün)

veya

B) 20 saatin akşamları hafta içi 3 gün birer gün ara ile 3’er ders saati

19.45 - 20.30

20.35 - 21.20

21.25 - 22.10

şeklinde düzenlenmesi düşünülmektedir.

Katılımcıların görüş ve tercihlerini “A” ya da “B” olarak 27 Mart 2020 tarihine kadar KTÜ-MEDSİM YAZI İŞLERİ’nden Havva YAZICI’ya info.medsim@ktu.edu.tr adresine  iletmelerini rica ediyoruz. Görüş ve tercihinizi 0 462 377 11 90 telefona da bildirebilirsiniz.