Mart

Fakültemizde 13 - 22 Nisan 2020 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan "Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitim Kursu" ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Değerli Sağlık Bilim Araştırmacıları,

Fakültemizde 13 - 22 Nisan 2020 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan  "Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitim Kursu" ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanlığı kararıyla COVID-19 virusunun neden olabileceği muhtemel olumsuzlukları önlemek ve hastalığının yayılmasını önlemek amacıyla Türkiye'deki tüm üniversiteler 16 Mart 2020 tarihinden başlamak üzere üç hafta süreyle eğitime ara verilmiştir.

Yine bu kapsamda, yurt içi ve yurt dışı tüm kongre, panel, çalıştay, toplantı, eğitim, seminer, spor faaliyetleri ve ders gibi her türlü faaliyet ikinci bir emre kadar iptal edilmiştir.

Kursun kesin düzenleme tarihi, üniversitenin akademik takvimi, eğiticilerin ve siz değerli katılımcıların takvimlerinin belirlenmesinin ardından en uygun zamanda gerçekleştirilmesi planlanmakta olup; ileri bir tarihte sizlere e-posta ile ve KTÜ Tıp Fakültesi web sitesi üzerinden duyurulacaktır.

Bu süreçte ödenen kayıt ücretleri iade edilmeyecek, katılamayacakların ücreti ise ilgili tarihte kişinin talebi olursa gerçekleştirilecektir.

Elimizde olmayan sebeplerle alınan bu kararı anlayışla karşılayacağınızı umuyor, sağlık diliyoruz.

Saygılarımızla,

Düzenleme Komitesi Adına