Ocak

Acil Tıp Kongresi 12-14 Nisan 2019

Dekanlık

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri olarak düzenlediğimiz 12-14 Nisan tarihleri arasında Trabzon Novotel’de yapılacak olan I. Acil Tıp Kongremizin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Meslek hayatımızın ilk evresi olan acil hekimliği ile ilgili bilgi birikimini ortak bir platformda bir araya getirmek, yurtiçinden ve yurtdışından gelen hekim adayı arkadaşlarımız ve saygıdeğer meslektaşlarımızla bilgi, tecrübe paylaşımını hedeflemekteyiz. Kongremiz ile ilgili ayrıntılı bilgilere zengin bilimsel ve sosyal programımıza, katılım şartlarına, ödüllerle ilgili bilgilendirmelere https://www.ktuacilkongre.com/ net sitemizden ulaşabilirsiniz. Gelecekteki hekimlik hayatımızda bize katkıları olacak bu önemli organizasyonda okulumuzda eğitim gören öğrenci arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Kongre Başkanları

ALİ ARSLAN & KAAN EMRE YILMAZ