Ocak

2018-2019 Akademik Yılı Uyum Programı

Tıp Fakültesi - M.Ö Tıp Eğitimi

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Tıp Fakültesine yeni başlayan öğrenciler için Dönem I Koordinatörü Prof. Dr. Figen CELEP Başkanlığında, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Neşe KAKLIKKAYA, Dönem I Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. İsmail ABİDİN ve Dr. Öğr. Üyesi Fulya YÜCESAN BALABAN ve çok sayıda öğretim üyemizin katkıları ile “Uyum Programı” düzenlendi.Beyaz Önlük Giyme ve Yemin Töreninden sonra “Tıp Yaşamındaki İlk ve En Kolay Yokuşun Çıkılması” ile devam eden Uyum Programı kapsamında Prof. Dr. Celal TEKİNBAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Saniye Çilem BİLGİNER ve İnt. Dr. İrem CİHANYURDU “Hekim Olmak” ve “Tıp Fakültesi Öğrencisi Olmak” konularında sunumlar yaptılar. Prof. Dr. Gamze ÇAN, Prof. Dr. Engin ERTÜRK, Prof. Dr. Elif BAHAT ÖZDOĞAN, Prof. Dr. Funda ÖZTUNA, Doç. Dr. Kurtuluş BURUK, Dr. Öğr. Üyesi M. Ali ÇAN, Dr. Öğr. Üyesi Ali Faruk ÖZYAŞAR ve Öğr. Gör. Beyhan KARPUZ ve çok sayıda öğrencimiz ve personelimiz Üniversite ve Tıp Fakültesinin tanıtımını yaptılar ve Tıp Fakültesindeki eğitim sisteminin yapısı, uyulması gereken kurallar, Ulusal Çekirdek Eğitim Programı ve sınavlar gibi konularda bilgi vererek, geri bildirimin önemini de vurguladılar.Prof. Dr. Asım KADIOĞLU ise Tıp Fakültesi Öğrencilerinin velilerine yönelik düzenlenen toplantıda  “Tıp Fakültesi Öğrencisi Velisi olmak” adlı söyleşiyi gerçekleştirdi. Öğrenci Kulüplerinin tanıtım toplantıları ile devam eden uyum programı, öğrencilerin Tıp Fakültesi, Üniversitenin farklı birimleri ve Aile Sağlığı Merkezleri ziyaretleri ile tamamlandı.