Bir grup öğrencimiz Matematik Bölüm Başkanlığını ziyaret ederek bölüm eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin görüşlerini ifade ettiler.

3. ve 4. sınıf başarılı öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci bölüm başkanlığımızı ziyaret ederek pandemi dönemi süresince yaşanan sorunlar başta olmak üzere birtakım görüş ve önerilerini dile getirdiler. Bu bağlamda öğrenci kulüp faaliyetlerinde aktif olarak yer almak istediklerini ayrıca temel matematik konularında mühendislik fakültesi öğrencileri başta olmak üzere öğrencilerimize Matematik Bölümü Problem Çözüm Odasında gönüllü olarak görev alabileceklerini ifade ettiler. Söz konusu yaklaşımların bölümümüz tarafından da olumlu değerlendirildiği kendilerine ifade edilerek belirli bir eylem planı kapsamında çalışmalar yürütülmesinin daha faydalı olacağı belirtildi.  Ziyaretlerinden ötürü öğrencilerimize teşekkür edilerek periyodik toplantılarla daha aktif çalışmaların  yürütülmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

28 Ekim 2022