2023-2024 Öğretim Yılı Güz Dönemi Oryantasyon Programı Düzenlendi.

2023-2024 eğitim-öğretim yılında bölümümüze yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için oryantasyon programı düzenlendi.  Bölüm akademisyenlerimizin  öğrencilerimize tanıtımının ardından bölüm başkanımız sayın Prof. Dr. Erhan COŞKUN  matematiği ve bölüm eğitim-öğretim sistemini tanıtan sunum  gerçekleştirdi. Program daha sonra Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı'ndan sayın Öğr. Gör. Zeki KAVANOZ'un kütüphane tanıtım sunumu ve Kariyer Geliştirme Merkezi Müdür Yardımcısı sayın Öğr. Gör. Ahmet KÜÇÜK'ün Kariyer Geliştirme Merkezi faaliyetleri konusundaki sunumu ile sona erdi. Birimleriyle ilgili öğrencilerimizi bilgilendiren misafir katılımcılarımıza, akademisyenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

MATEMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞI

04 Ekim 2023