Eylül

2021-2022 Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim Programı (Yüzyüze ve/veya Uzaktan) Yürütme Esasları

Matematik

1)   Yüzyüze yapılacak her dersin uzaktan takip edilebilecek bir şubesi mevcut olacaktır. Ancak uzaktan eğitim şubeleri 4 Ekim 2021 tarihi itibariyle aktif

olacaktır.

Uzaktan eğitim şubeleri önceki dönemlerde olduğu gibi www.ue1.ktu.edu.tr adresinden takip edilecektir.

2)  Yüzyüze eğitim derslerinin süresi 30 ila 45 dakika arasında olacak ve dersler arasında 15'er dakika ara verilecektir.

3)  Uzaktan eğitim dersleri önceki dönemlerde olduğu gibi 25 dakika olup ve dersler arasında 15'er dakika ara verilecektir.

4)  Her bir öğrencinin devam durumu belirlenirken yüzyüze dersi ve/veya online materyalleri takip durumu dikkate alınacaktır.

5)  Yüzyüze ve uzaktan dahil tüm sınavlar yüzyüze yapılacaktır. (Sınav süreleri zorunluluk olmadıkça 60 dakika ile sınırlı olacaktır.)

COVID-19 testi pozitif olan veya temaslı olan öğrenciler ayrı bir sınıfta sınava alınacaktır.

6)  Öğrenciler dersliklerde işaretlenmiş alanlara veya sıralar arasında birer boşluk ve her sıraya birer öğrenci oturacak şekilde yerleşmelidirler.