etkinlikler

Auto Career Summit 2023

Yılın otomotiv zirvesi Auto Career Summit’te yerini almaya hazır mısın?

Otomotiv sektörüne ilgi duyan mühendislik, işletme ve otomotiv öğrencilerine yönelik düzenlenen eşsiz bir etkinlik olan Auto Career Summit, 25 Ekim’de seni bekliyor. Türkiye’nin en iyi firmalarından üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleşecek olan bu harika etkinlikte sen de yerini alarak geleceği şekillendiren trendler hakkında bilgi sahibi olabilir, kariyerini ve geleceğini otomotiv sektörü üzerinde planlamaya başlayabilirsin.

Sizleri Neler Bekliyor:
Sektöründe öncü firmalarda alanında uzman kişilerin deneyimlerini dinleyip aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabileceksin.
Gelecekte bu sektörlerde yer almak istiyorsan alanında en iyi şirketlerden taktikler alacak ve kendi kariyer yolculuğuna yatırım yapacaksın.
İlgi duyduğun alanlardaki konular hakkında kariyerini şekillendirebilecek ve bu alandaki profesyoneller ile bir araya gelme fırsatı yakalayacaksın.
Kimler Katılmalı?
Mühendislik fakültesi 3 ve 4’üncü sınıf öğrencileri,
İşletme-İktisat bölümü 3 ve 4’üncü sınıf öğrencileri,
Otomotiv alanına merak duyan,
Yeni mezunlar
Bu alanda global şirketlerde ve bireyselde kariyer hedefleyen herkes.

Ücretsiz ve online olarak gerçekleşecek etkinlikte sen de yerini almak için hemen aşağıdaki butona tıklayarak başvurunu tamamlayabilirsin.

Tarih: 25.10.2023

Saat: 10:00-17:00