Ağustos

2023-2024 LIFT UP Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Programı başvuruları başladı!

Makina Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

2023-2024 Lisans Bitirme Öğrencileri İçin Fırsat!

2023-2024 LIFT UP Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Programı başvuruları başladı.
Karadeniz Teknik Üniversitesinde bulunan TUSAŞ İHA Teknolojileri ve Termal Yönetim Sistemleri Laboratuvarı'nı kullanarak LIFT UP projesinde çalışmaya hazır mısınız? ✈

İmkanlar;

• 20.000 TL bütçe desteği
  • Projeleriniz için ihtiyacınız olan makine-teçhizat, sarf malzeme, yazılım, hizmet alımı ve seyahat bütçe giderleri için destek sağlanmaktadır.
  • TÜBİTAK-2209 B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı başvurusu için destek mektubu hazırlanmaktadır

Aşağıdaki link üzerinden LIFT UP programındaki proje başlıklarını inceleyip başvuru yapabilirsiniz!

LIFT-UP  programından desteklenecek öğrenciler KTÜ-TUSAŞ İHA Teknolojileri ve Termal Yönetim Sistemleri (İHATERM) Laboratuvarı imkanlarına erişim sağlayabilecektir.