haberler

Maden Türkiye 2022 Fuarına Katıldık !

MADEN TÜRKİYE 2022 FUARINA KATILDIK !

İstanbul/Tüyap'ta düzenlenen 10. Uluslararası Maden Türkiye Fuarı'na bölümümüz KTÜ Maden Derneği ve KTÜ Maden Öğrenci Kulübü işbirliğiyle katıldı. Fuara katılan bölüm öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Haci Deveci, Prof. Dr. İbrahim Alp, Doç. Dr. Oktay CELEP ve Doç. Dr. Ersin Yener Yazıcı üniversite-sanayi işbirliğini geliştirmek için firmalarla ve ayrıca fuarda yer alan STK'lar ile görüşüldü.

Fuara 20 bölüm öğrencimiz (lisans ve lisans üstü) Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin tahsis ettiği otobüsle Trabzon'dan gelerek katıldı. Öğrencilerimiz bölümümüzün tanıtımı, NEFESLİK dergimizin dağıtımı, firmalar ile görüşme gibi faaliyetlerde bulundu.

Fuara Üniversitemizin KTÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Prof. Dr. OKTAY YILDIZ, Öğr. Gör. İslam Yıldız ve Yalçın Aykut katılarak üniversite-sanayi işbirliğine yönelik görüşmelerde bulundu.

Organizasyona ev sahipliği yapan Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı, ve tüm firmalara teşekkür ederiz. Üniversitemizi ve bölümümüzü temsil etmek için çalışmalarda bulunan tüm akademik ve idari personelimize, ve öğrencilerimize de ayrıca teşekkürlerimiz sunarız.

Resimleri büyük boyutta görmek için resme tıklayınız.

 

 


22 Aralık 2022