ÖĞRENCİ
İDARİ
İLETİŞİM
Okul Öncesi Çocuklarla Bilim ve Hijyen Etkinliği
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü öÄŸretim üyelerinden ÖÄŸr. Gör. Dr. Mehtap ER KEMAL, toplumsal katkı ve çocuklarda bilim farkındalığı oluÅŸturma çalışmaları kapsamında Trabzon Kaan Dinler Anaokulu’nda anlamlı bir etkinlik gerçekleÅŸtirdi. KreÅŸ öÄŸrencileriyle bir araya gelinen etkinlikte, miniklerin bilim dünyasıyla tanışması amacıyla eÄŸlenceli ve öÄŸretici deneylerle minik öÄŸrenciler, hem eÄŸlenceli vakit geçirdi hem de kiÅŸisel hijyenin önemini yaÅŸayarak öÄŸrendi.


14 Haziran 2026
Maçka MYO 2025-2026 mezuniyet töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi; dereceye giren öğrencilere ödüller verildi, mezunlar kep atma ile uğurlandı.
17 Haziran 2026
KTÜ TTM "Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri"
12 Haziran 2026
KTÜ Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Öztürk, Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek akademik ve idari personelle bir araya geldi.
04 Haziran 2026
BKS?26 kapsamında KTÜ Bilgi Maratonu ve tanıtım faaliyetlerine katılan öğrencilerimize Yüksekokul Müdürlüğü tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
03 Haziran 2026