Eczane Hizmetleri Programı İnteraktif İlaç Bilgi Kaynağı Eğitimi.

Eczane Hizmetleri programı öğrencilerine, Öğr. Gör. Murat YAZAR tarafından uygulamalı olarak interaktif ilaç bilgi kaynağı eğitimi verilmiştir.

Ülkemizde sağlık hizmeti sunumunda görev alan, serbest eczanelerin birçoğu tarafından ilaç bilgi kaynağı olarak etkin şekilde kullanılan, RxMediaPharma® İnteraktif İlaç Bilgi Kaynağı programı 1 yıl süreli 1. ve 2. Sınıf öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur. Donanımlı ara eleman yetiştirme konusunda büyük katkı sağlayacak olan programın kullanımında verdiği desteklerden dolayı Genel Editör ve RxMediaPharma telif hakkı sahibi Prof. Dr. Levent ÜSTÜNES olmak üzere tüm firma personeline, Yüksekokulumuz Müdürlüğü adına teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

08 Mart 2024